Kall gröt (over night oats)

Är lite allergisk mot alla dessa ord som förekommer och trendar där ute. Vet inte varför jag cringar av BOWLS eller OVER NIGHT OATS, kanske att det låter lite översittigt.. Eller så är det nåt komplex hos mig. Skit samma. Jag brukar i alla fall göra kall gröt. Det är smidigt och är gott. Nothing else needed.

P1030002.jpg

Jag höftar alltid när jag gör gröt, men ingredienser ungefär:

1,5 dl havregryn
2,5 dl havremjölk
En nypa salt
En nypa kardemumma

Såhär gör du;
Blanda allt och ställ i kylen över natten. Ät med massa nötsmör och goda frukter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s