Sötpotatisstomp och fetaost

Detta är världens bästa GUCKA. Lovar! Det är egentligen inga direkta ingredienser som behövs. Det enda du behöver göra är att rosta en hel sötpotatis i ugnen med skal på, tar kanske 40 min på 200 grader. När den är mjuk ”kläm” ut innehållet i en skål. Salta och peppra och toppa med fetaost. Funkar på mackan, eller till valfri mat, eller fasiken som det är.
Heja!

IMG-0679IMG-0686

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s